Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
zpracovani potravinKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Management řízení na úseku technologického zpracování potravin se zaměřením na restaurace Ambiente
(David Janáček)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/fhljf/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Management a řízení na úseku technologického zpracování potravin v gastronomickém provozu
(Tomáš Kalina)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11370/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Produkce a zpracování potravin na okrese Brno-venkov
(Ondřej Krejčí)2016, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/jwecm/ | Geografie a kartografie / Sociální geografie a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma
Spotřeba potravin - vývojové tendence vybraných druhů potravin
(Lucie Havlová)2020, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//e3vbbz// | Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma
Vliv technologického zpracování potravin na obsah hydrofilních vitamínů
(Markéta Zedníková)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//wlu00a// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Osud mykotoxinů v průběhu tepelného zpracování potravin
(Tereza Vedrová)2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//b3xh14// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma
Vznik akrylamidu v potravinách během tepelného zpracování potravin
(Veronika Michalíková)2015, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//7x5mdi// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Metody využívané při zpracování potravin
(Miloš Kopal)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/7346/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Metody využívané při zpracování potravin
(Miloš Kopal)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/7346/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Enkapsulace jako nástroj pro zpracování funkčních potravin
(Karel Bauer)2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9o1dc1// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma