Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
zpracovani rybKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Hodnocení výtěžnosti při zpracování vybraných druhů sladkovodních ryb
(Daniel Pasz)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ept7t2// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Histologie žaber ryb - zpracování a vyhodnocení preparátů
(Jakub KOCOUR)2022, Bakalářská práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//0u1kwc// | Zootechnika / Rybářství | Práce na příbuzné téma
Ryby a výrobky z ryb v sektoru veřejného stravování
(Jana KUNÁGLOVÁ)2021, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//znuzk1// | Specializace v pedagogice / VKZu-Přu | Práce na příbuzné téma
Zpracování ryb a rybích výrobků
(Nikola Pobořilová)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pjxqmq// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Zpracování ryb v rámci oděvního designu
(Kateřina Svoboda)2023, Bakalářská práce, Fakulta multimediálních komunikací / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xa6gz0// | Výtvarná umění / Multimédia a design - Design oděvu | Práce na příbuzné téma
Možnosti zpracování masa ryb pro regionální výrobce a technologické vyhodnocení takového masného výrobku
(Kristýna Klimšová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vrozc1// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Kvalita a zpracování mořských ryb a mořských plodů
(Martina Zajíčková)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//surhkx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Způsoby marinování a nakládání ryb
(Lenka Fichtnerová)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//nyvekf// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vývoj nových výrobků ze sladkovodních ryb
(Tereza HAUSEROVÁ)2020, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//a684ai// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma
Vliv způsobu chovu a kulinárního zpracování ryb na nutriční a senzorickou jakost
(Lucia Gejdošová)2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//e6oi4k// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma