Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

zpracovani zeleniny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)
Kvašená a sterilovaná zelenina - srovnání kvality domácí a průmyslově zpracované zeleniny
 (Vlastimil Ducký)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/ow723/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Vliv zpracování zeleniny na obsah nutričně významných látek
 (Martina Hrabová)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//br17sb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Ekonomické aspekty zpracování zeleniny
 (Michal Těšínský)

2020, Bakalářská práce, Fakulta ekonomicko-správní / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//76beq0// | Ekonomika a management / Management podniku: Management malých a středních podniků | Práce na příbuzné téma

Studium stability karotenoidů a jejich degradačních produktů při zpracování zeleniny
 (Martina Štěpánová)

2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//0q3mnw// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma

Změny biologicky aktivních látek při skladování a zpracování zeleniny
 (Kamila Mimrová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//pigunw// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv zpracování zeleniny na biologicky aktivní složky
 (Alena Orosová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//jq43dd// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Zpracování zeleniny a výroba kečupu
 (Nikola Popelová)

2015, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//rfo645// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Sledování změn biologicky aktivních látek při zpracování zeleniny
 (Marie Jouklová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//1fyg6o// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Návrh layoutu výrobní haly k tržní úpravě a zpracování zeleniny
 (Pavel Švarc)

2019, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/78433 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Lyofilizace jako možnost zpracování ovoce a zeleniny
 (Tereza Pavlíčková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//emovn7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)