Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
zpracovani zeleninyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Kvašená a sterilovaná zelenina - srovnání kvality domácí a průmyslově zpracované zeleniny
(Vlastimil Ducký)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/ow723/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Vliv zpracování zeleniny na obsah nutričně významných látek
(Martina Hrabová)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//br17sb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Ekonomické aspekty zpracování zeleniny
(Michal Těšínský)2020, Bakalářská práce, Fakulta ekonomicko-správní / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//76beq0// | Ekonomika a management / Management podniku: Management malých a středních podniků | Práce na příbuzné téma
Studium stability karotenoidů a jejich degradačních produktů při zpracování zeleniny
(Martina Štěpánová)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//0q3mnw// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma
Změny biologicky aktivních látek při skladování a zpracování zeleniny
(Kamila Mimrová)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//pigunw// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv zpracování zeleniny na biologicky aktivní složky
(Alena Orosová)2015, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//jq43dd// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Zpracování zeleniny a výroba kečupu
(Nikola Popelová)2015, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//rfo645// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Sledování změn biologicky aktivních látek při zpracování zeleniny
(Marie Jouklová)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//1fyg6o// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Návrh layoutu výrobní haly k tržní úpravě a zpracování zeleniny
(Pavel Švarc)2019, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/78433 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Lyofilizace jako možnost zpracování ovoce a zeleniny
(Tereza Pavlíčková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//emovn7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma