Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

zrajici syry

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Hodnocení kvality polotvrdých zrajících sýrů
 (Anna Kuklová)

2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//lo3m4y// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Vliv receptury a délky zrání na obsah polyaminů ve zrajících sýrech
 (Andrea Kolková)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//gcqsaz// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Obsah biologicky aktivních aminů v průběhu skladování u vybraných druhů zrajících sýrů
 (Simona HYBŠOVÁ)

2020, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//x8s8fh// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma

Vliv doby prozrálostí vybraných sýrů zrajících v solném nálevu na konzistenci tavených sýrů
 (Milan Bartoš)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sft5jc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Výroba polotvrdých zrajících sýrů z kozího mléka
 (Kateřina Slintáková)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//e6b7v7// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Stanovení biogenních aminů v sortimentu zrajících sýrů
 (Kristýna Bubelová)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//fzm271// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv směsi bílého sýra a sýra holandského typu na vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Iveta Daňková)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a9wjws// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vliv použité kultury na vybrané parametry sýrů zrajících s kopolymerním nátěrem
 (Jana Smitalová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//l64p8t// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Identifikace bakterií vyskytujících se ve zrajících sýrech
 (Jiří PROSSER)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1r9bva// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Izolace a identifikace bakterií mléčného kvašení z měkkých zrajících sýrů
 (Kateřina SVOBODOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3ymj3y// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)