Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
zrajici syryKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Čerstvé sýry a syrovátkové nápoje na našem a vietnamském trhu
(Petr Kopecký)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2gf67k// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv receptury a délky zrání na obsah biogenních aminů ve zrajících sýrech
(Adéla Trusinová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ctoko9// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Vliv receptury a délky zrání na obsah polyaminů ve zrajících sýrech
(Andrea Kolková)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//gcqsaz// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení fyzikálně-chemických parametrů zrajících sýrů
(Hana Strojilová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//58iv78// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Obsah biologicky aktivních aminů v průběhu skladování u vybraných druhů zrajících sýrů
(Simona HYBŠOVÁ)2020, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//x8s8fh// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma
Vliv doby prozrálostí vybraných sýrů zrajících v solném nálevu na konzistenci tavených sýrů
(Milan Bartoš)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sft5jc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Výroba polotvrdých zrajících sýrů z kozího mléka
(Kateřina Slintáková)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//e6b7v7// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Stanovení biogenních aminů v sortimentu zrajících sýrů
(Kristýna Bubelová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//fzm271// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv směsi bílého sýra a sýra holandského typu na vlastnosti tavených sýrových omáček
(Iveta Daňková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a9wjws// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv použité kultury na vybrané parametry sýrů zrajících s kopolymerním nátěrem
(Jana Smitalová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//l64p8t// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma