Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
zrajici syryKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Identifikace bakterií vyskytujících se ve zrajících sýrech
(Jiří PROSSER)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1r9bva// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Izolace a identifikace bakterií mléčného kvašení z měkkých zrajících sýrů
(Kateřina SVOBODOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3ymj3y// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Výskyt a aktivita Listeria monocytogenes v sýrech
(Andrea Rosová)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//rfbu9y// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Výskyt biogenních aminů a polyaminů ve zrajících sýrech po ukončení doby spotřeby
(Klára VODEHNALOVÁ)2012, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//1yxmfx// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma
Výskyt biologicky účinných aminů a polyaminů ve vybraných druzích zrajících sýrů
(Pavel POJER)2011, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//o585pn// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma
Vyhodnocení kvality a trvanlivosti sýrů s protektivní kulturou
(Veronika Skýpalová)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bp16fg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Detekce biogenních aminů v sýrech zrajících pod mazem
(Eva THEIMROVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mr0cp5// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Izolace dekarboxyláza-pozitivních bakterií ze sýrů zrajících v solném nálevu
(Petra Válková)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ycm899// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Alkalická fosfatáza jako indikátor tepelného ošetření mléka pro výrobu sýrů
(Hana Malínská)2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//kwx35d// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma
Hodnocení mikrobiální kvality sýrů zrajících pod mazem dle ČSN 56 9609
(Marcela STRATILOVÁ JERMÁŘOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//kt6g05// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma