Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

zrajici syry

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)
Identifikace bakterií vyskytujících se ve zrajících sýrech
 (Jiří PROSSER)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1r9bva// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Izolace a identifikace bakterií mléčného kvašení z měkkých zrajících sýrů
 (Kateřina SVOBODOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3ymj3y// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Výskyt a aktivita Listeria monocytogenes v sýrech
 (Andrea Rosová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//rfbu9y// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Výskyt biogenních aminů a polyaminů ve zrajících sýrech po ukončení doby spotřeby
 (Klára VODEHNALOVÁ)

2012, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//1yxmfx// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma

Výskyt biologicky účinných aminů a polyaminů ve vybraných druzích zrajících sýrů
 (Pavel POJER)

2011, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//o585pn// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma

Vyhodnocení kvality a trvanlivosti sýrů s protektivní kulturou
 (Veronika Skýpalová)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//bp16fg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Detekce biogenních aminů v sýrech zrajících pod mazem
 (Eva THEIMROVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mr0cp5// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Izolace dekarboxyláza-pozitivních bakterií ze sýrů zrajících v solném nálevu
 (Petra Válková)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ycm899// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Alkalická fosfatáza jako indikátor tepelného ošetření mléka pro výrobu sýrů
 (Hana Malínská)

2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//kwx35d// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma

Hodnocení mikrobiální kvality sýrů zrajících pod mazem dle ČSN 56 9609
 (Marcela STRATILOVÁ JERMÁŘOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//kt6g05// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)