Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

zrajici syry

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)
Technologie výroby bílých sýrů v solném nálevu
 (Dominika Mištová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ky7idt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby sýrů s mletou sýřeninou
 (Zlata Hrazdilová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//u243tt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití molekulárně-biologických metod při sledování diverzity mikroflóry přírodních sýrů s rozdílným obsahem tuku
 (Michaela Křenková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7unnd3// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vláknité mikromycety jako producenti mykotoxinů v sýrech
 (Zuzana Pavlíčková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//olzqir// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

MALDI ToF MS jako nástroj kontroly zrání sýra
 (Jan STRNAD)

2021, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//s52b31// | Biochemie / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)