Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
zraniKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Změny senzoricky aktivních látek během zrání vybraných druhů přírodních sýrů
(Michal Sýkora)2021, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//wcn5r8// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Sledování hladin isoflavonoidů v jogurtech v závislosti na době zrání
(Dagmar Al Tukmachi)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ixi51/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Sledování mikrobiálního složení ve fermentovaných mléčných výrobcích v průběhu zrání a po dobu skladování
(Ondřej Černý)2015, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/y29vq/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
VÝZKUM SOCIÁLNÍHO ZRÁNÍ OSOBNOSTI U KLIENTEK AZYLOVÉHO DOMU PRO ŽENY A MATKY S DĚTMI V KROMĚŘÍŽI
(Kamila DAŇKOVÁ)2020, Diplomová práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//8eqdpc// | Psychologie / | Práce na příbuzné téma
Jakostní znaky hovězího masa v průběhu zrání
(Kateřina JANOUŠKOVÁ)2022, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//jrz1uw// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Změny látkového složení jádrového ovoce v průběhu zrání
(Veronika Barašová)2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ab2dss// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
MALDI ToF MS jako nástroj kontroly zrání sýra
(Jan STRNAD)2021, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//s52b31// | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Vývoj mikroflóry u modelových vzorků přírodních sýrů během jejich zrání
(Michaela Křenková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qtxaod// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv receptury a délky zrání na obsah biogenních aminů ve zrajících sýrech
(Adéla Trusinová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ctoko9// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Jakostní parametry dlouhozrajících sýrů v průběhu výrobního procesu a zrání sýrů
(Zuzana Leischnerová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//7afqe7// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma