Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
zrani masaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Chemické a nutriční hodnoty masa jatečných zvířat a změny masa v průběhu zrání a skladování
(Jan JELÍNEK)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//22gro5// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Využití nových technologií pro zrání hovězího masa
(Pavel Hoňka)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//l6jps7// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Zrání masa a jeho využití v gastronomii
(Dominik Nováček)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/govpr6/ | Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma
Sledování jakostních ukazatelů při zrání masa divokých prasat
(Ondřej Vicenec)2018, Diplomová práce, Lesnická a dřevařská fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kni2kq// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Genetické markery kalpainy a kalpastatity a kvalita masa u různých druhů hospodářských zvířat
(Filip Dytrt)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3clmg5// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická kvalita masa v průběhu zrání
(Adéla Hoferková)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vgch8g// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Změny kvalitativních znaků masa během skladování
(Karolína ZIEGLBAUEROVÁ)2022, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//0jlnkp// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Jakostní charakteristiky masa a masných výrobků při regionální produkci
(Eliška Knoblochová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zwd3if// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Jakostní charakteristiky hovězího výsekového masa a jeho kulinární upotřebení
(Klaudie Karafiátová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jk24rr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení technologických vlastností u vysoce vyzrálého hovězího masa
(Eva Beranová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ylk5cy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma