Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

zrani masa

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 26 prací)
Chemické a nutriční hodnoty masa jatečných zvířat a změny masa v průběhu zrání a skladování
 (Jan JELÍNEK)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//22gro5// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Využití nových technologií pro zrání hovězího masa
 (Pavel Hoňka)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//l6jps7// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Zrání masa a jeho využití v gastronomii
 (Dominik Nováček)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/govpr6/ | Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma

Sledování jakostních ukazatelů při zrání masa divokých prasat
 (Ondřej Vicenec)

2018, Diplomová práce, Lesnická a dřevařská fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kni2kq// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Genetické markery kalpainy a kalpastatity a kvalita masa u různých druhů hospodářských zvířat
 (Filip Dytrt)

2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//3clmg5// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologická kvalita masa v průběhu zrání
 (Adéla Hoferková)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vgch8g// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Změny kvalitativních znaků masa během skladování
 (Karolína ZIEGLBAUEROVÁ)

2022, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//0jlnkp// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Jakostní charakteristiky masa a masných výrobků při regionální produkci
 (Eliška Knoblochová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zwd3if// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Jakostní charakteristiky hovězího výsekového masa a jeho kulinární upotřebení
 (Klaudie Karafiátová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//jk24rr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Hodnocení technologických vlastností u vysoce vyzrálého hovězího masa
 (Eva Beranová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ylk5cy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 26 prací)