Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
zraniKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Změny senzoricky aktivních látek během zrání vybraných druhů přírodních sýrů
(Michal Sýkora)2021, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//wcn5r8// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Román zrání - nad románem Pavla Kolmačky Stopy za obzor
(Michaela Kruželová)2024, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/nudrd/ | Český jazyk a literatura / | Práce na příbuzné téma
Sledování hladin isoflavonoidů v jogurtech v závislosti na době zrání
(Dagmar Al Tukmachi)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ixi51/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Sledování mikrobiálního složení ve fermentovaných mléčných výrobcích v průběhu zrání a po dobu skladování
(Ondřej Černý)2015, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/y29vq/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Vliv různého způsobu zrání na fyzikální, chemické a organoleptické vlastnosti hovězího masa
(Vitalii Varha)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//rgoeeu// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv prodloužené doby zrání na organoleptické charakteristiky hovězího masa
(Kristýna Horváthová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3rbsnm// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv povrchového ošetření kyselinou mléčnou a zrání v obalech na mikrobiologickou kvalitu hovězího masa
(Lenka Prokešová)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//k0dmqc// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv různého způsobu zrání na fyzikální a organoleptické vlastnosti králičího masa
(Martina Kučerová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//izwobj// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vývoj mikroflóry u modelových vzorků přírodních sýrů během jejich zrání
(Michaela Křenková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qtxaod// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití změn v době žraní a přežvykování k indikaci nástupu porodu nebo změny zdravotního stavu dojnic
(Roman Plecitý)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//eox8go// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma