Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

zrani

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Změny látkového složení jádrového ovoce v průběhu zrání
 (Veronika Barašová)

2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ab2dss// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Vliv receptury a délky zrání na obsah biogenních aminů ve zrajících sýrech
 (Adéla Trusinová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ctoko9// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

VÝZKUM SOCIÁLNÍHO ZRÁNÍ OSOBNOSTI U KLIENTEK AZYLOVÉHO DOMU PRO ŽENY A MATKY S DĚTMI V KROMĚŘÍŽI
 (Kamila DAŇKOVÁ)

2020, Diplomová práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//8eqdpc// | Psychologie / | Práce na příbuzné téma

Využití nových technologií pro zrání hovězího masa
 (Pavel Hoňka)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//l6jps7// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vývoj mikroflóry u modelových vzorků přírodních sýrů během jejich zrání
 (Michaela Křenková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qtxaod// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Jakostní parametry dlouhozrajících sýrů v průběhu výrobního procesu a zrání sýrů
 (Zuzana Leischnerová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//7afqe7// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Jakostní znaky hovězího masa v průběhu zrání
 (Kateřina JANOUŠKOVÁ)

2022, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//jrz1uw// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv nádob použitých při zrání na organoleptické vlastnosti alkoholických nápojů
 (Eliška Plecitá)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//y9z6p2// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Lokalizace vybraných sacharidových struktur během meiotického zrání prasečích oocytů kultivovaných in vitro.
 (Karolína Litošová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//m77295// | Biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Sledování parametrů zrání mladého bílého vína
 (Petra Šťavíková)

2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//rmgfvw// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)