Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
zraniKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Změny látkového složení jádrového ovoce v průběhu zrání
(Veronika Barašová)2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ab2dss// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Vliv receptury a délky zrání na obsah biogenních aminů ve zrajících sýrech
(Adéla Trusinová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ctoko9// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
VÝZKUM SOCIÁLNÍHO ZRÁNÍ OSOBNOSTI U KLIENTEK AZYLOVÉHO DOMU PRO ŽENY A MATKY S DĚTMI V KROMĚŘÍŽI
(Kamila DAŇKOVÁ)2020, Diplomová práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//8eqdpc// | Psychologie / | Práce na příbuzné téma
Využití nových technologií pro zrání hovězího masa
(Pavel Hoňka)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//l6jps7// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vývoj mikroflóry u modelových vzorků přírodních sýrů během jejich zrání
(Michaela Křenková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qtxaod// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Jakostní parametry dlouhozrajících sýrů v průběhu výrobního procesu a zrání sýrů
(Zuzana Leischnerová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//7afqe7// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Jakostní znaky hovězího masa v průběhu zrání
(Kateřina JANOUŠKOVÁ)2022, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//jrz1uw// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv nádob použitých při zrání na organoleptické vlastnosti alkoholických nápojů
(Eliška Plecitá)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//y9z6p2// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Lokalizace vybraných sacharidových struktur během meiotického zrání prasečích oocytů kultivovaných in vitro.
(Karolína Litošová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//m77295// | Biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Sledování parametrů zrání mladého bílého vína
(Petra Šťavíková)2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//rmgfvw// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma