Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
zrani masaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Změny kvalitativních znaků masa během skladování
(Karolína ZIEGLBAUEROVÁ)2022, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//0jlnkp// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Jakostní charakteristiky hovězího výsekového masa a jeho kulinární upotřebení
(Klaudie Karafiátová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jk24rr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Jakostní charakteristiky masa a masných výrobků při regionální produkci
(Eliška Knoblochová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zwd3if// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení technologických vlastností u vysoce vyzrálého hovězího masa
(Eva Beranová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ylk5cy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Změny technologických parametrů při zrání hovězího předního masa
(Petr Kochánek)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//etxsjg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Jakostní znaky daňčího masa
(Gabriela JAROŠOVÁ)2022, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//x1whor// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Posouzení kvality vepřového masa
(Lenka Kotrbová)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//5r81mh// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma
Sledování jakostních ukazatelů při zrání hovězího masa
(Kateřina Zelinková)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0ij6t4// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv postmortálních změn na organoleptické charakteristiky masa farmově chovaných daňků evropských (Dama dama)
(Kristýna Steiningerová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//6ulp6n// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Zrání hovězího masa
(Jana Slezáková)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//mqny01// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma