Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

zrani masa

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Změny kvalitativních znaků masa během skladování
 (Karolína ZIEGLBAUEROVÁ)

2022, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//0jlnkp// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Jakostní charakteristiky hovězího výsekového masa a jeho kulinární upotřebení
 (Klaudie Karafiátová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//jk24rr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Jakostní charakteristiky masa a masných výrobků při regionální produkci
 (Eliška Knoblochová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zwd3if// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Hodnocení technologických vlastností u vysoce vyzrálého hovězího masa
 (Eva Beranová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ylk5cy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Změny technologických parametrů při zrání hovězího předního masa
 (Petr Kochánek)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//etxsjg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Jakostní znaky daňčího masa
 (Gabriela JAROŠOVÁ)

2022, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//x1whor// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Posouzení kvality vepřového masa
 (Lenka Kotrbová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//5r81mh// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma

Sledování jakostních ukazatelů při zrání hovězího masa
 (Kateřina Zelinková)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0ij6t4// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv postmortálních změn na organoleptické charakteristiky masa farmově chovaných daňků evropských (Dama dama)
 (Kristýna Steiningerová)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//6ulp6n// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Zrání hovězího masa
 (Jana Slezáková)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//mqny01// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)