Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

zrani syru

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)
Jakostní parametry dlouhozrajících sýrů v průběhu výrobního procesu a zrání sýrů
 (Zuzana Leischnerová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//7afqe7// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Vývoj mikroflóry u modelových vzorků přírodních sýrů během jejich zrání
 (Michaela Křenková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qtxaod// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

MALDI ToF MS jako nástroj kontroly zrání sýra
 (Jan STRNAD)

2021, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//s52b31// | Biochemie / | Práce na příbuzné téma

Vývoj obsahu biogenních aminů v průběhu zrání sýrů v závislosti na použité doplňkové kultuře
 (Martina Škrabalová)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//k9ceub// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vývoj texturních vlastností a zastoupení mikro-organizmů v průběhu zrání sýrů za odlišných podmínek
 (Zuzana Macalíková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//oe7ud5// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Distribuce vybraných složek v přírodním sýru v průběhu jeho zrání
 (Vendula PACHLOVÁ)

2011, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//72xjir// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv receptury a délky zrání na obsah biogenních aminů ve zrajících sýrech
 (Adéla Trusinová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ctoko9// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Změny senzoricky aktivních látek během zrání vybraných druhů přírodních sýrů
 (Michal Sýkora)

2021, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//wcn5r8// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu NaCl na zrání sýrů
 (Kateřina Moudrá)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//s4aka2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu NaCl na zrání sýrů
 (Kateřina Moudrá)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//s4aka2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)