Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
zrani syru holandskeho typuKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv typu zrajícího obalu na změny vybraných ukazatelů přírodního sýra holandského typu
(Martina Špunarová)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sy8pcn// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu tuku na vlastnosti sýru typu gouda
(Kristýna Rojíčková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xv8as5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu NaCl v sýrech holandského typu na dekarboxylázovou aktivitu vybraných mikroorganizmů
(Kateřina Soukupová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0afv2f// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Hmotnostní ztráty sýrů holandského typu během zrání
(Martina ŠPUNAROVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//d39kyq// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Distribuce obsahu volných aminokyselin a biogenních aminů v přírodním sýru eidamského typu
(Radka FLASAROVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//zfqpxg// | Chemie a technologie potravin / Chemie potravin a bioaktivních látek | Práce na příbuzné téma
Vliv vlhkosti prostředí na vlastnosti sýrů holandského typu
(Věra Herberová)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1a76oe// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Aplikace stres-testu v analýze textury u sýrů eidamského typu
(Lenka PERNICKÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//zgvfa7// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Distribuce vybraných složek v přírodním sýru v průběhu jeho zrání
(Vendula PACHLOVÁ)2011, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//72xjir// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Sledování úbytku laktózy při výrobě a zrání přírodního sýra pomocí HPLC-RI
(Adéla Jarošová)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ut6gsd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu NaCl na zrání sýrů
(Kateřina Moudrá)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//s4aka2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma