Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

ztraty varenim

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Přehled ztrát thiaminu a riboflavinu při skladování a technologickém zpracování
 (Adriana HAVELCOVÁ)

2005, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//c50btl// | Ekonomika a management / Ekonomika a hygiena výživy | Práce na příbuzné téma

Analýza hmotnostních ztrát po technologickém zpracování drůbežího masa
 (Diana Mráziková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8zkgu8// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv aplikace xantanové a tragantové gumy na vybrané vlastnosti modelového jemně mělněného masného výrobku
 (Lucie Pospíšilová)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//5il20d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv kombinací fosforečnanů a amarantu na technologické vlastnosti masných výrobků
 (Eliška Gurská)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4ho94h// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma