Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
ztraty varenimKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Přehled ztrát thiaminu a riboflavinu při skladování a technologickém zpracování
(Adriana HAVELCOVÁ)2005, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//c50btl// | Ekonomika a management / Ekonomika a hygiena výživy | Práce na příbuzné téma
Analýza hmotnostních ztrát po technologickém zpracování drůbežího masa
(Diana Mráziková)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8zkgu8// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv aplikace xantanové a tragantové gumy na vybrané vlastnosti modelového jemně mělněného masného výrobku
(Lucie Pospíšilová)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//5il20d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv kombinací fosforečnanů a amarantu na technologické vlastnosti masných výrobků
(Eliška Gurská)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4ho94h// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma