Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

zverina a masne vyrobky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Organoleptické vlastnosti zvěřiny a výrobků z ní
 (Marie Henrychová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//h3zyih// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Statistická analýza vývojových tendencí ve spotřebě masa a masných produktů
 (Maria Lutskaya)

2023, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ygs001// | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma

Využití rostlinných látek pro konzervaci masa a masných výrobků
 (Denisa Bělinová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//wa3f5r// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Využití zvěřiny v masné výrobě
 (Monika Fraňková)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//2796ff// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Zvěřina jako surovina pro výrobu masných výrobků
 (Jana Greplová)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//jwf0ud// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma