Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
antioxidantsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv antioxidantů a probiotik na zdraví člověka
(Adéla Hendrychová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ad3xct// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Ultravysokomolekulární polyethylen a jeho modifikace antioxidanty
(Klára Zábojníková)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jv55f9// | Biomateriály a kosmetika / - | Práce na příbuzné téma
Vliv antioxidantu na rychlost oxidace methylesterů mastných kyselin slunečnicového oleje
(Barbora Soukupová)2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//i9ufnh// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Ultravysokomolekulární polyethylen a jeho modifikace antioxidanty
(Klára Zábojníková)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jv55f9// | Biomateriály a kosmetika / - | Práce na příbuzné téma
Jakon - možný zdroj antioxidantů
(Kateřina Buřilová)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//1xefu0// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Vliv antioxidantů a probiotik na zdraví člověka
(Adéla Hendrychová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ad3xct// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Antioxidační látky v potravinách,jejich účinky v organismu a možnosti stanovení
(Veronika Faltusová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//i50oy9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Antioxidanty u brambor
(Lucie Babováková)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8q5zfv// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Analýza spotřeby a druhového zastoupení zeleniny jako zdroje alimentárních antioxidantů v systému školního stravování.
(David TOMÁŠEK)2022, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//dxnlp9// | Vychovatelství / Vychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdraví | Práce na příbuzné téma
Účinek antioxidantů během oxidace methylesterů slunečnicového oleje
(Veronika Kronusová)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//7vz0wb// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma