Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

antioxidants

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Vliv antioxidantů a probiotik na zdraví člověka
 (Adéla Hendrychová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ad3xct// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Ultravysokomolekulární polyethylen a jeho modifikace antioxidanty
 (Klára Zábojníková)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jv55f9// | Biomateriály a kosmetika / - | Práce na příbuzné téma

Vliv antioxidantu na rychlost oxidace methylesterů mastných kyselin slunečnicového oleje
 (Barbora Soukupová)

2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//i9ufnh// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Ultravysokomolekulární polyethylen a jeho modifikace antioxidanty
 (Klára Zábojníková)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jv55f9// | Biomateriály a kosmetika / - | Práce na příbuzné téma

Jakon - možný zdroj antioxidantů
 (Kateřina Buřilová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//1xefu0// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Vliv antioxidantů a probiotik na zdraví člověka
 (Adéla Hendrychová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ad3xct// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Antioxidační látky v potravinách,jejich účinky v organismu a možnosti stanovení
 (Veronika Faltusová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//i50oy9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Antioxidanty u brambor
 (Lucie Babováková)

2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//8q5zfv// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Analýza spotřeby a druhového zastoupení zeleniny jako zdroje alimentárních antioxidantů v systému školního stravování.
 (David TOMÁŠEK)

2022, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//dxnlp9// | Vychovatelství / Vychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdraví | Práce na příbuzné téma

Účinek antioxidantů během oxidace methylesterů slunečnicového oleje
 (Veronika Kronusová)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//7vz0wb// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)