Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

technologie%20v%C3%BDroby%20cukru

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vývoj technologie výroby cukru v cukrovaru Hrušovany nad Jevišovkou od roku 1989 do současnosti
 (Jaroslava VACULÍKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6wo53x// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Výroba cukru v Moravskoslezském kraji a její možná role v turismu
 (Adéla Valachovičová)

2018, Bakalářská práce, Hornicko-geologická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/137364 | Geologické inženýrství / Geovědní a montánní turismus | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby mražených krémů a sorbetů
 (Jaroslav Samek)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6n3lc4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

POROVNÁNÍ TECHNOLOGIE VÝROBY OVOCNÝCH MOŠTŮ Z BIOPRODUKCE A KLASICKÉ PRŮMYSLOVÉ TECHNOLOGIE
 (Žaneta RACHVALOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//r1phrl// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Podpory v sektoru výroby cukru s jejich návazností na rozvoj venkova
 (Kamila Lopatová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//py9vcf// | Veřejná správa v zemědělství a krajině / | Práce na příbuzné téma

Ekonomické zhodnocení výrobkové vertikály cukru
 (Martina Komárková)

2016, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//nfsoh2// | Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby ovocných destilátů
 (Adéla Kotrlová)

2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//z5yvpi// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Porovnání umělých sladidel a cukru (sacharózy) z hlediska škodlivosti na zdraví
 (Eliska Romankiv)

2020, absolventská práce, VOŠES A SPŠPT

http://theses.cz/id//0w3xd1// | Potravinářská technologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby sýrů s nízkodohřívanou sýřeninou.
 (Veronika Lavingrová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//38i4cw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vývoj technologie výroby cukru v cukrovaru Hrušovany nad Jevišovkou od roku 1989 do současnosti
 (Jaroslava VACULÍKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6wo53x// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma