Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
historie kávyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Kyselina chlorogenová a její změny při zpracování kávových zrn
(Barbora Martincová)2023, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//mfnssv// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Dynamika změn obsahu anthokyanů při potravinářském zpracování zrna barevných pšenic.
(Veronika Neřádová)2022, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//w668us// | Technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma
Metodické zpracování tématického celku "Káva a její účinky na lidský organizmus"
(Anežka Hejlová)2013, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/rofe1/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma
Metodické zpracování tématického celku "Káva a její účinky na lidský organizmus"
(Anežka Hejlová)2013, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/rofe1/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma
Vliv procesu pražení a přípravy kávy na fyziologii člověka
(Thi Thanh Dieu PHAN)2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//t9wf7z// | Chemie a technologie potravin / Food Technology | Práce na příbuzné téma
Metodické zpracování tématického celku "Káva a její účinky na lidský organizmus"
(Anežka Hejlová)2013, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/rofe1/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma