Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

historie kávy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Metodické zpracování tématického celku "Káva a její účinky na lidský organizmus"
 (Anežka Hejlová)

2013, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/rofe1/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma

Metodické zpracování tématického celku "Káva a její účinky na lidský organizmus"
 (Anežka Hejlová)

2013, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/rofe1/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma

Metodické zpracování tématického celku "Káva a její účinky na lidský organizmus"
 (Anežka Hejlová)

2013, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/rofe1/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma

Vliv procesu pražení a přípravy kávy na fyziologii člověka
 (Thi Thanh Dieu PHAN)

2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//t9wf7z// | Chemie a technologie potravin / Food Technology | Práce na příbuzné téma

Specifika vlastní pražírny kávy a její správná příprava v gastronomických zařízeních
 (Denisa Schimková)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11649/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Metodické zpracování tématického celku "Káva a její účinky na lidský organizmus"
 (Anežka Hejlová)

2013, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/rofe1/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma