Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

zpracovani zrn

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Automatizace exoskopické analýzy pomocí zpracování obrazů sedimentárních zrn pořízených elektronovým mikroskopem
 (Aleš Křupka)

2016, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//dr4q9t// | Elektrotechnika a komunikační technologie / | Práce na příbuzné téma

Kyselina chlorogenová a její změny při zpracování kávových zrn
 (Barbora Martincová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//mfnssv// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Stravitelnost a nutriční znaky technologicky zpracovaných pšeničných zrn
 (Tereza Mrlíková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//x4l2ou// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Automatizace exoskopické analýzy pomocí zpracování obrazů sedimentárních zrn pořízených elektronovým mikroskopem
 (Aleš Křupka)

2016, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//qikzgh// | Elektrotechnika a komunikační technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv technologického zpracování zrna pšenice na obsah karotenoidů
 (Beatrice Giampaglia)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//cgfku9// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Dynamika změn obsahu anthokyanů při potravinářském zpracování zrna barevných pšenic.
 (Veronika Neřádová)

2022, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//w668us// | Technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma

Vliv technologického zpracování pšeničného zrna na obsah nutričně významných látek
 (Karolína Cháberová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//omu11u// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv technologického zpracování pšeničného zrna na obsah nutričně žádoucích látek
 (Hana Kosová)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//rkylas// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv technologického zpracování pšeničného zrna na obsah tokolů
 (Jolana Richterová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//qmx472// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Minimalizační technologie zpracování půdy ke kukuřici na zrno
 (Lukáš Lokaj)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vmorc3// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)