Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
zpracovani zrnKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Automatizace exoskopické analýzy pomocí zpracování obrazů sedimentárních zrn pořízených elektronovým mikroskopem
(Aleš Křupka)2016, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//dr4q9t// | Elektrotechnika a komunikační technologie / | Práce na příbuzné téma
Kyselina chlorogenová a její změny při zpracování kávových zrn
(Barbora Martincová)2023, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//mfnssv// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Stravitelnost a nutriční znaky technologicky zpracovaných pšeničných zrn
(Tereza Mrlíková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//x4l2ou// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Automatizace exoskopické analýzy pomocí zpracování obrazů sedimentárních zrn pořízených elektronovým mikroskopem
(Aleš Křupka)2016, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//qikzgh// | Elektrotechnika a komunikační technologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv technologického zpracování zrna pšenice na obsah karotenoidů
(Beatrice Giampaglia)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//cgfku9// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Dynamika změn obsahu anthokyanů při potravinářském zpracování zrna barevných pšenic.
(Veronika Neřádová)2022, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//w668us// | Technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma
Vliv technologického zpracování pšeničného zrna na obsah nutričně významných látek
(Karolína Cháberová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//omu11u// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv technologického zpracování pšeničného zrna na obsah nutričně žádoucích látek
(Hana Kosová)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//rkylas// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv technologického zpracování pšeničného zrna na obsah tokolů
(Jolana Richterová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//qmx472// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Minimalizační technologie zpracování půdy ke kukuřici na zrno
(Lukáš Lokaj)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vmorc3// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma