Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kvercetinKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Výskyt atypických salmonel v potravinách v EU 2013-2018
(Veronika ŠTVRTŇOVÁ)2020, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//rpj12z// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma
Výskyt Bacillus cereus v potravinách
(Jana Podobová)2014, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/s061w/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Fyziologické účinky antioxidantů přítomných v potravinách
(Kateřina Ordeltová)2023, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/squ63/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma
Mykotoxin citrinin a jeho nálezy v surovinách, potravinách a krmivech
(Karolína Brandová)2021, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB13074 | Biologie / Systematická biologie a ekologie | Práce na příbuzné téma
Karotenoidy v potravinách - biochemie karotenoidů, výskyt v potravinách, možnosti stanovení
(Lucie Šilhová)2010, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//km6hvb// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Bakterie rodu Asaia a jejich výskyt v potravinách a nápojích
(Kamila Lacinová)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0sjyi1// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Výskyt akrylamidu v potravinách a možnosti jeho analýzy
(Nikola Kopecká)2019, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//zjqv79// | Speciální chemicko-biologické obory / Klinická biologie a chemie | Práce na příbuzné téma
Aplikace molekulárně biologických metod při detekci genů a degradaci vybraných mikrobiálních metabolitů v potravinách
(Hana Pištěková)2020, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//b00lc9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Polycyklické aromatické uhlovodíky v potravinových komoditách s častým výskytem v Systému rychlého varování pro potraviny a krmiva
(Veronika Vondrášková)2018, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//bpq5yh// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Změny obsahových látek v brukvovité zelenině při různé kulinární úpravě
(Šárka Kuchyňková)2007, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/mq8jz/ | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní vědy | Práce na příbuzné téma