Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kvercetin

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Výskyt atypických salmonel v potravinách v EU 2013-2018
 (Veronika ŠTVRTŇOVÁ)

2020, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//rpj12z// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma

Výskyt Bacillus cereus v potravinách
 (Jana Podobová)

2014, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/s061w/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Fyziologické účinky antioxidantů přítomných v potravinách
 (Kateřina Ordeltová)

2023, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/squ63/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma

Mykotoxin citrinin a jeho nálezy v surovinách, potravinách a krmivech
 (Karolína Brandová)

2021, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eB13074 | Biologie / Systematická biologie a ekologie | Práce na příbuzné téma

Karotenoidy v potravinách - biochemie karotenoidů, výskyt v potravinách, možnosti stanovení
 (Lucie Šilhová)

2010, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//km6hvb// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Bakterie rodu Asaia a jejich výskyt v potravinách a nápojích
 (Kamila Lacinová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0sjyi1// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Výskyt akrylamidu v potravinách a možnosti jeho analýzy
 (Nikola Kopecká)

2019, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//zjqv79// | Speciální chemicko-biologické obory / Klinická biologie a chemie | Práce na příbuzné téma

Aplikace molekulárně biologických metod při detekci genů a degradaci vybraných mikrobiálních metabolitů v potravinách
 (Hana Pištěková)

2020, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//b00lc9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Polycyklické aromatické uhlovodíky v potravinových komoditách s častým výskytem v Systému rychlého varování pro potraviny a krmiva
 (Veronika Vondrášková)

2018, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//bpq5yh// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Změny obsahových látek v brukvovité zelenině při různé kulinární úpravě
 (Šárka Kuchyňková)

2007, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/mq8jz/ | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní vědy | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)