Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

chronické onemocnění

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Genová variabilita v adipocytokinech u diabetes mellitus a chronické parodontitidy
 (Július Jánoš)

2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ltj9d/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma

Enzymy produkované probiotickou bakterií jako alternativa bezlepkové diety.
 (Michaela Šťastná)

2020, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/xfvuq/ | Biochemie / Analytická biochemie | Práce na příbuzné téma

Problematika arzenu v potravinách a potenciální riziko pro osoby dodržující bezlepkovou dietu
 (Tomáš Nekula)

2019, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/zjdm7/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Lepek a jeho spojitost s různými onemocněními a poruchami
 (Anna Liberská)

2020, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//wj7e66// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Využití PCR metod při stanovení alergií na lepek.
 (Nikola Königová)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//cfqxwr// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Potravinové alergie a intolerance na lepek a laktosu
 (Ivana ZATLOUKALOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a4jrwy// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Celiakie – život bez lepku
 (Vanesa Dávidová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta veřejných politik v Opavě / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/du7ux/ | Ošetřovatelství / Všeobecná sestra | Práce na příbuzné téma

Stanovení obsahu lepku ve vybraných potravinách
 (Michaela Dunklerová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vew0fz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnocení ovesného zakysaného výrobku bez lepku
 (Nela KOPEČNÁ)

2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//gkk7ms// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Vývoj imunochemické metody pro detekci pšeničného lepku v potravinářských výrobcích
 (Jitka Chalupová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//zqsdno// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma