Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Třetí země

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 14 prací)
Zdravotní nezávadnost potravin - znalosti a postoje adolescentů
 (Vladěna Rohlíčková)

2016, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/u9pc3/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma

Vliv systémů sledování hygieny na zdravotní nezávadnost potravin živočišného původu (mléko, maso)
 (Jana SVOBODOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//wa98n4// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Zdravotní nezávadnost potravin dovážených do ČR ze třetích zemí
 (Lucie Bergová)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//foohdp// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Systém zajištění bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti potravin v ČR a EU
 (Barbora ŠEBKOVÁ)

2021, Diplomová práce, Lékařská fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//37sxnw// | Veřejné zdravotnictví / | Práce na příbuzné téma

Zdravotní nezávadnost obalů potravin na bázi papíru.
 (Jana Zimčíková)

2016, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//wvhj6m// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Údržnost "raw" potravin
 (Pavla Bočková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//x7yiiy// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Využití bylinných silic při konzervaci potravin
 (Jana Vlčková)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//gpkprv// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Využití funkčních potravin v terapii nádorových onemocnění
 (Kateřina Vašíčková)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//mmiwfm// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti použití netradičních tuků v technologii potravin
 (Silvie Radomská)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//fgyu4d// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
 (Michaela Kindlová)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/6906/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 14 prací)