Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
ProbiotikumKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Efekt některých polysacharidů a derivátů celulózy na vybrané druhy bakterií
(Veronika Horáčková)2010, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//65ay1a// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Efekt některých polysacharidů a derivátů celulózy na vybrané druhy bakterií
(Veronika Horáčková)2010, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//65ay1a// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Příprava a charakterizace emulzních systémů na bázi nanocelulosy a proteinu vhodných pro lyofilizaci
(Eliška Hlaváčová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3f8gja/DP_Hlavacova.pdf/ | Biomateriály a kosmetika / | Práce na příbuzné téma
Efekt některých polysacharidů a derivátů celulózy na vybrané druhy bakterií
(Veronika Horáčková)2010, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//65ay1a// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Efekt některých polysacharidů a derivátů celulózy na vybrané druhy bakterií
(Veronika Horáčková)2010, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//65ay1a// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Efekt některých polysacharidů a derivátů celulózy na vybrané druhy bakterií
(Veronika Horáčková)2010, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//65ay1a// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení vlákniny a pektinu v komerčních vzorcích vlákniny
(Kamila Blahůšková)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//311dqv/DP_-_Stanoven_vlkniny_a_pektinu_v_komernch_vzorcch_vlknin.pdf/ | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Efekt některých polysacharidů a derivátů celulózy na vybrané druhy bakterií
(Veronika Horáčková)2010, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//65ay1a/HorkovV_Efekt_polysacharid_JV_2010.pdf/ | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Antimikrobiální efekt upravených textilních a celulózových materiálů
(Alžběta Holubová)2014, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//b11ki6/HolubovA_Antimikrobialn_efekt_JV_2014.pdf/ | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma