Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

dekontaminace

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 13 prací)
Metody mikrobiální dekontaminace potravin
 (Kamila VLKOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//84crr2// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Analýza a zkoušky dekontaminace mikroflory chlazených kuřat
 (Lenka ŠOUKALOVÁ)

2007, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jaj3rf// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Sledování účinků kyseliny sorbové a jejich solí na vybrané mikroorganizmy izolované z potravin
 (Silvie DAŇKOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7ladps// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Údržnost "raw" potravin
 (Pavla Bočková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//x7yiiy// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv snížení obsahu sodných iontů na údržnost a vlastnosti masných výrobků
 (Markéta Adamcová)

2016, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//i7v2sv// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Údržnost a nutriční hodnota rýže
 (Lukáš Snopek)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4ci20d// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv modelového pšeničného kvasu na strukturu střídy a údržnost pokusného pečiva
 (Anna Urešová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//0s1cri// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Aditivní látky - látky prodlužující údržnost potravin
 (Gabriela VOLKOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//bmsnew// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Sledovanie údržnosti majonéz vo vzťahu k ich zloženiu
 (Lucia Klačmanová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//90asj6// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Způsoby prodloužení údržnosti mléčných výrobků
 (Martina Piskačová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//1e9ard// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 13 prací)