Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
dekontaminaceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Metody mikrobiální dekontaminace potravin
(Kamila VLKOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//84crr2// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Analýza a zkoušky dekontaminace mikroflory chlazených kuřat
(Lenka ŠOUKALOVÁ)2007, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jaj3rf// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Sledování účinků kyseliny sorbové a jejich solí na vybrané mikroorganizmy izolované z potravin
(Silvie DAŇKOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7ladps// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Údržnost "raw" potravin
(Pavla Bočková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//x7yiiy// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv snížení obsahu sodných iontů na údržnost a vlastnosti masných výrobků
(Markéta Adamcová)2016, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//i7v2sv// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Údržnost a nutriční hodnota rýže
(Lukáš Snopek)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4ci20d// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv modelového pšeničného kvasu na strukturu střídy a údržnost pokusného pečiva
(Anna Urešová)2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//0s1cri// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Aditivní látky - látky prodlužující údržnost potravin
(Gabriela VOLKOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//bmsnew// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Sledovanie údržnosti majonéz vo vzťahu k ich zloženiu
(Lucia Klačmanová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//90asj6// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Způsoby prodloužení údržnosti mléčných výrobků
(Martina Piskačová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//1e9ard// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma