Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
foodpairingKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv kombinace ovčího a kravského mléka na vlastnosti jogurtů
(Tomáš Zbranek)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xajsgt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Senzorické vnímání kančího masa v závislosti na různých maskovacích strategiích
(Adriana Markovická)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//42rja0// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Konzervace potravin pomocí fyzikálních metod
(Gabriela Tomášková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//y9zeqg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Aromatické látky v potravinách
(Monika Mareková)2014, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ber8v/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Aromatické látky v ovocných destilátech v závislosti na ročníku sklizně ovoce
(Michala Sedláčková)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ickazf// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Praktické využití netradičních kombinací potravin v gastronomii
(Pavel PLOCHÝ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ouhk67// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Problematika kontaminace potravin toxickými látkami
(Marcela PUDICHOVÁ)2014, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//x60xd5// | Biologie / Aplikovaná ekologie | Práce na příbuzné téma
Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
(Veronika Svejkovská)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13581/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Praktické využití netradičních kombinací potravin v gastronomii
(Pavel PLOCHÝ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ouhk67// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Využití čokolády v moderní gastronomii.
(Lenka MLČÁKOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//yrw06q// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma