Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

foodpairing

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv kombinace ovčího a kravského mléka na vlastnosti jogurtů
 (Tomáš Zbranek)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xajsgt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorické vnímání kančího masa v závislosti na různých maskovacích strategiích
 (Adriana Markovická)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//42rja0// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Konzervace potravin pomocí fyzikálních metod
 (Gabriela Tomášková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//y9zeqg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Aromatické látky v potravinách
 (Monika Mareková)

2014, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ber8v/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Aromatické látky v ovocných destilátech v závislosti na ročníku sklizně ovoce
 (Michala Sedláčková)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ickazf// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Praktické využití netradičních kombinací potravin v gastronomii
 (Pavel PLOCHÝ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ouhk67// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Problematika kontaminace potravin toxickými látkami
 (Marcela PUDICHOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//x60xd5// | Biologie / Aplikovaná ekologie | Práce na příbuzné téma

Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
 (Veronika Svejkovská)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13581/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Praktické využití netradičních kombinací potravin v gastronomii
 (Pavel PLOCHÝ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ouhk67// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Využití čokolády v moderní gastronomii.
 (Lenka MLČÁKOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//yrw06q// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma