Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
chocolateKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Formas literarias no convencionales: el caso de las recetas de cocina en Como agua para chocolate de Laura Esquivel
(Hana ŠRUBAŘOVÁ)2023, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//amm62r// | Španělská filologie / | Práce na příbuzné téma
Printed Chocolate Advertising: Discourse Analysis
(Anna Mabbettová)2010, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/lmv9m/ | Specializace v pedagogice / Lektorství cizího jazyka - anglický jazyk | Práce na příbuzné téma
The Individual Style of a Literary Translator. Jaroslav Kořán and His Translations of A Confederacy of Dunces, Charlie and the Chocolate Factory and The Sirens of Titan
(Zuzana Klimecká)2010, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/hzcuv/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství anglického jazyka a literatury pro střední školy | Práce na příbuzné téma
The Individual Style of a Literary Translator. Jaroslav Kořán and His Translations of A Confederacy of Dunces, Charlie and the Chocolate Factory and The Sirens of Titan
(Zuzana Klimecká)2009, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/za0h4/ | Filologie / Anglický jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma
Chocolate Confectionery market analysis - United Kingdom
(Alexandra Kiš Bandiová)2015, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/48641 | Ekonomika a management / International Management | Práce na příbuzné téma
Application of the Marketing Analysis Tools for Launch New Product to the Chocolate Market.
(Martin Tomáš)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola podnikání a práva, a.s. / Vysoká škola podnikání a práva
• http://theses.cz/id//pkrl1m// | Ekonomika a management / Podnikání | Práce na příbuzné téma
Using Roald Dahl´s Charlie and the Chocolate Factory in ELT
(Petr Šlemenda)2011, Diplomová práce, Fakulta filozofická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//ou469h// | Učitelství pro základní školy / Učitelství anglického jazyka | Práce na příbuzné téma
História a vývoj čokolády v súčasnej gastronomii
(Katarína Černajová)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/7169/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Proizvoditeli shokolada v CHeshskih zemlyah
(Oleksandra VELYCHKO)2022, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//o6613e// | Filologie / Ruština ve sféře podnikání | Práce na příbuzné téma
Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
(Veronika Svejkovská)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13581/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma