Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

cokolada

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Čokoláda - Výukový text tématického celku kakao a čokoláda
 (Markéta Chelíková)

2008, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/cnk38/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma

Čokoláda a její vhodné kombinace k nápojům v gastronomii (její nabídka a oblíbenost ve vybraných gastro zařízení)
 (Anna Venikova)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/5046/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Čokoláda jako jedna z preferovaných potravin
 (Karolína ČAMPULOVÁ)

2018, Bakalářská práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//hhckq2// | Specializace v pedagogice / Výchova ke zdraví | Práce na příbuzné téma

Káva, čaj a čokoláda v každodenní kultuře raně novověkých šlechtických sídel v českých zemích
 (Dana MAREŠOVÁ)

2015, Diplomová práce, Filozofická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//g2fncd// | Historické vědy / Historie | Práce na příbuzné téma

Fairtradové kakaové boby, kakao a čokoláda na českém trhu
 (Oleksandr MATIKO)

2016, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//eulwtw// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma

Hodnocení úspěšnosti demand plannera při předpovědi poptávky na segmentu čokoláda
 (Anna Menčíková)

2015, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-inženýrská / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//pqi9y1// | Inženýrství a management / | Práce na příbuzné téma

Výukový text - Kakao a čokoláda, předmět suroviny, 2 ročník SOŠ a SOU
 (Gabriela Szczepanská)

2006, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/uh9qv/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma

Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
 (Veronika Svejkovská)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13581/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Čokoláda jako zdroj významných látek pro zdraví člověka
 (Kateřina Eflerová)

2011, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//t48rp2// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Čokoláda a využití jejího potenciálu v zážitkovém cestovním ruchu
 (Petra Vajdíková)

2011, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/85517 | Ekonomika a management / Ekonomika cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)