Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

druhy cokolady

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 18 prací)
Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
 (Veronika Svejkovská)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13581/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád
 (Mariia Kaliuzhnaia)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/jorj9/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Uplatnění čokolády v potravinářských výrobách
 (Simona Kahlichová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//dobou4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv teploty na tokové chování čokolády
 (Václav Bureš)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//mfpure// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Moderní trendy v technologii výroby čokolády
 (Veronika Andrýsková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//h6m9wl// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Analýza spotřebitelského chování na trhu čokolády
 (Tereza Bláhová)

2023, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava

http://theses.cz/id//fk3duh// | Marketing / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma

Vliv konšování na vybrané vlastnosti hořké čokolády
 (Kateřina Ďuricová)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//gwyzzy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv surovin a technologie na senzorickou jakost čokolády
 (Petra ŠINÁKLOVÁ)

2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//c3319v// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma

Aromaticky aktivní látky různých druhů čokolády
 (Markéta Glouzarová)

2008, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//00lp96// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Význam čokolády z gastronomického hlediska
 (Daniela Hilková)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/ieig7n/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 18 prací)