Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

esenciální olej

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 15 prací)
Vliv esenciálních olejů na růst mikroorganizmů
 (Jana Podlipná)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7i3tap// | Chemie a technologie potravin / Technologie tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma

Inhibiční působení monoacylglycerolů a esenciálních olejů na dekarboxyláza-pozitivní bakterie
 (Aneta Ševčíková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ow43wm// | Chemie a technologie potravin / Technologie tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma

Antimikrobní působení esenciálních olejů na bakterie produkující biogenní aminy
 (Viera Nováková)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//24y2re// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Antibakteriální účinnost esenciálních olejů získaných z rostlin rodu Eucalyptus a Mentha
 (Vladěna ŽAJDLÍKOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//tbw6gk// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Práce na příbuzné téma

Citlivost mikroorganizmů dutiny ústní k antimikrobiálním látkám
 (Jaroslava Prchalová)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vvz4mn// | Chemie a technologie potravin / Technologie tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma

Antimikrobní působení esenciálních olejů na bakterie produkující biogenní aminy
 (Viera Nováková)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//24y2re// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Biogenní aminy v ovoci, zelenině a bramborech
 (Eva Pechlátová)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mnfvm5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Izolace mikroorganizmů degradujících biogenní aminy z fermentovaných masných výrobků
 (Dagmar Bábková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8o38x9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Biogenní aminy a jejich význam v potravinách
 (Michaela Vlčková)

2022, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//x7mmtw// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Izolace mikroorganizmů degradujících biogenní aminy z potravin rostlinného původu
 (Kateřina Swaczynová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//t32gyk// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 15 prací)