Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

antioxidants

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Influence of environment and genotype on accumulation of selected antioxidants in quinoa (Chenopodium quinoa Willd.)
 (Leiter Granda Cruz)

2019, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//05pjas// | Fytotechnika / Speciální produkce rostlinná | Práce na příbuzné téma

Role antioxidantů v predikci dlouhověkosti včely medonosné, Apis mellifera L.
 (Anežka Konupková)

2020, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/lhw7h/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Fyziologické účinky antioxidantů přítomných v potravinách
 (Kateřina Ordeltová)

2023, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/squ63/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma

Ekofyziologie oxidačního stresu a antioxidantů v pohlavním výběru ptáků
 (Michaela Pyszková)

2014, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/vbix0/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Produkce antioxidantů v rostlinách pěstovaných in vitro
 (Lucie Dostálová)

2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/a9gzj/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Analýza antioxidantů v bylinných nápojích s využitím \nl{}miniaturizované extrakce tuhou fází
 (Tereza Sychrovská)

2014, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//z0uqf2// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv antioxidantů a probiotik na zdraví člověka
 (Adéla Hendrychová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ad3xct// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Analýza spotřeby a druhového zastoupení zeleniny jako zdroje alimentárních antioxidantů v systému školního stravování.
 (David TOMÁŠEK)

2022, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//dxnlp9// | Vychovatelství / Vychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdraví | Práce na příbuzné téma

Obsah antioxidantů v rostlinných drogách
 (Erika Ryšavá)

2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//scdf5h// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Vliv rostlinných extraktů na fyziologický stav a obsah antioxidantů Vitis vinifera
 (Eva Lakomá)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//vd9qiy// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)