Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
antioxidantsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Influence of environment and genotype on accumulation of selected antioxidants in quinoa (Chenopodium quinoa Willd.)
(Leiter Granda Cruz)2019, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//05pjas// | Fytotechnika / Speciální produkce rostlinná | Práce na příbuzné téma
Role antioxidantů v predikci dlouhověkosti včely medonosné, Apis mellifera L.
(Anežka Konupková)2020, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/lhw7h/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Fyziologické účinky antioxidantů přítomných v potravinách
(Kateřina Ordeltová)2023, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/squ63/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma
Ekofyziologie oxidačního stresu a antioxidantů v pohlavním výběru ptáků
(Michaela Pyszková)2014, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/vbix0/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Produkce antioxidantů v rostlinách pěstovaných in vitro
(Lucie Dostálová)2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/a9gzj/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Analýza antioxidantů v bylinných nápojích s využitím \nl{}miniaturizované extrakce tuhou fází
(Tereza Sychrovská)2014, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//z0uqf2// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv antioxidantů a probiotik na zdraví člověka
(Adéla Hendrychová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ad3xct// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza spotřeby a druhového zastoupení zeleniny jako zdroje alimentárních antioxidantů v systému školního stravování.
(David TOMÁŠEK)2022, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//dxnlp9// | Vychovatelství / Vychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdraví | Práce na příbuzné téma
Obsah antioxidantů v rostlinných drogách
(Erika Ryšavá)2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//scdf5h// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Vliv rostlinných extraktů na fyziologický stav a obsah antioxidantů Vitis vinifera
(Eva Lakomá)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//vd9qiy// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma