Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Podnik, hromadného, stravováníKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Rozvoj podniků hromadného stravování
(Vojtěch Razskazov)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11152/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Možnosti a způsoby stravování pracujících
(Kristina Averyanova)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13140/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Nádražní restaurace - pozůstatky zájezdních hostinců, socioekonomická analýza
(Eva Tarabová)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/36734 | Ekonomika a management / Management | Práce na příbuzné téma
Analýza současných nádražních restaurací v Praze a okolí
(Michal Smrčina)2012, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/32201 | Ekonomika a management / Arts Management | Práce na příbuzné téma