Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

jogurtova kultura

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Molekulární identifikace probiotických bakterií v mléčných produktech z komerčních jogurtových kultur
 (Samuel Horňan)

2020, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//hwnlqk// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Optimalizace izolace DNA jogurtových kultur a její detekce pomocí RT-PCR
 (Alice Šurková)

2018, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//di3mhr// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Jogurtové kultury a jejich vliv na biologickou hodnotu mléčných výrobků
 (Věra KRPATOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dof1gr// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Povrchové a elektrokinetické vlastnosti bakterií jogurtových kultur
 (Jana KNÉBLOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//id3xqf// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Fyziologické vlastnosti bakterií jogurtových kultur
 (Jana KNÉBLOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9ltm8s// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Výroba termizovaných jogurtových nápojů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost
 (Jiří ŠVARC)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nowec3// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma