Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

nutricni latky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Nutriční hodnota lipofilních látek v odrůdách českého máku
 (Alžběta Hroudová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//368oib// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Nutriční kvalita lesních plodů
 (Jana Borovičková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//2dn3z7// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Vliv návykových látek na nutriční stav pacientů
 (Kateřina JÍLKOVÁ)

2021, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ib2yno// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Nutričně významné látky bramborové hlízy
 (Stanislava Habrová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//mo00mv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Nutričně cenné látky hrachu a jejich změny při zpracování
 (Kristýna Stávková)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//24skeb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Studium vlivu arbuskulárních mykorhizních hub na jakostní, hospodářské a nutriční parametry kultury póru pravého (Allium porrum L.)
 (Lucie Kučová)

2016, Disertační práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//dpk9g4// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma

Vliv délky fermentace kakaových bobů na obsah biologicky aktivních látek a nutriční hodnoty čokoládové hmoty
 (Barbora Pažoutová)

2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//pvmrci// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Nutriční aspekty v péči o pokožku
 (Julie Dvořáčková)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//17828o// | Materiály a technologie / Biomateriály a kosmetika | Práce na příbuzné téma

Stanovení nutriční hodnoty píce lupiny a hrachu
 (Matouš Pecka)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ttzy8s// | Chov hospodářských zvířat / | Práce na příbuzné téma

Výroba netradičních müsli směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza
 (Martina Mrázková)

2022, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mqmd6m// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)