Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
nutricni latkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Nutriční hodnota lipofilních látek v odrůdách českého máku
(Alžběta Hroudová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//368oib// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Nutriční kvalita lesních plodů
(Jana Borovičková)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2dn3z7// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Vliv návykových látek na nutriční stav pacientů
(Kateřina JÍLKOVÁ)2021, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ib2yno// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Nutričně významné látky bramborové hlízy
(Stanislava Habrová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//mo00mv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Nutričně cenné látky hrachu a jejich změny při zpracování
(Kristýna Stávková)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//24skeb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Studium vlivu arbuskulárních mykorhizních hub na jakostní, hospodářské a nutriční parametry kultury póru pravého (Allium porrum L.)
(Lucie Kučová)2016, Disertační práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//dpk9g4// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma
Vliv délky fermentace kakaových bobů na obsah biologicky aktivních látek a nutriční hodnoty čokoládové hmoty
(Barbora Pažoutová)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//pvmrci// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Nutriční aspekty v péči o pokožku
(Julie Dvořáčková)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//17828o// | Materiály a technologie / Biomateriály a kosmetika | Práce na příbuzné téma
Stanovení nutriční hodnoty píce lupiny a hrachu
(Matouš Pecka)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ttzy8s// | Chov hospodářských zvířat / | Práce na příbuzné téma
Výroba netradičních müsli směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza
(Martina Mrázková)2022, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mqmd6m// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma