Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
texturaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Textura mléčných dezertů fermentovaných v obalu
(Klaudie Šudrychová)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//6vaokh// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Textura tavených sýrů s různou koncentrací alginátu sodného
(Lucie MYNARČÍKOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//t9mnif// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Problematika zkoumání textury povrchů moderních materiálů na úrovni ZŠ
(Jakub Knopp)2022, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/kcly2/ | Učitelství technické a informační výchovy pro základní školy / | Práce na příbuzné téma
Textury hydrotermální žilné mineralizace na 24.patře ložiska Rožná
(Radka Hamanová)2015, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ev4gg/ | Geologie / | Práce na příbuzné téma
Práce s texturou v experimentálních výtvarných činnostech na 1. stupni ZŠ
(Tereza MÍKOVÁ)2019, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//c6583x// | Učitelství pro základní školy / Učitelství pro 1. stupeň základních škol | Práce na příbuzné téma
Využití korelační mikroskopie při hodnocení Gossovy textury v GOES
(Renáta Palupčíková)2020, Diplomová práce, Fakulta materiálově-technologická / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/140752 | Materiálové inženýrství / Progresivní technické materiály | Práce na příbuzné téma
Varianty importu modelů s texturami do Unity
(Barbora HAJÍČKOVÁ)2023, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//tmuyzb// | Aplikovaná informatika / | Práce na příbuzné téma
Vliv transglutaminasy na texturu fermentovaných mléčných výrobků
(Veronika Stetsenko)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//54tk6u// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Využití senzorické analýzy při hodnocení textury potravin
(Eva Pacnerová)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//sn4c7l// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv ošetření mléka mikrobiální transglutaminasou na texturu sýrů
(Aruzhan Kuzhaniyazova)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//n5dpj1// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma