Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
pivoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv způsobu tepelné úpravy hovězího masa na nutriční hodnotu, technologické a organoleptické vlastnosti
(Daniel Drholec)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//70kyky// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku biologicky aktivních látek na texturní a organoleptické vlastnosti tavených sýrů
(Jiří NEKVAPIL)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//oe522s// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Vliv monoacylglycerolu na texturní a organoleptické vlastnosti vícezrnných rohlíků
(Vojtěch FRANTÍK)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0kacga// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv zinku ve výživě drůbeže na senzorické vlastnosti masa
(Šárka Němečková)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ysjv5v// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Vlivy působící na organoleptické vlastnosti masných výrobků
(Eva BAŽANTOVÁ)2011, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//0an6u4// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Vliv doby zrání na senzorické vlastnosti hovězího masa
(Matěj KOŘÁN)2019, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//s53d9c// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Vliv hladiny vápníku ve směsi pro brojlery na senzorické vlastnosti masa
(Lucie Zajdová)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//xx4njl// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Vliv oxidace moštu na senzorické vlastnosti vína z odrůdy Sauvignon
(Tatiana Usaleva)2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6jpphw// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Interakce mezi minerálnimi prvky v dietě brojlerů a jeji vliv na vlastnosti svaloviny
(Jakub Prokop)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//o9mzvg// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Obsah polyfenolů v pivu a jeho koloidní stabilita v závislosti na množství stabilizačního prostředku
(Iveta Černošková)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ookm1n// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma