Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

n-6

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv eikosapentaénové a dokosahexaénové kyseliny na vybrané ukazatele zánětu u prasat.
 (Simona Valášková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//aoript// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Vliv různého poměru n-3 a n-6 nenasycených mastných kyselin na hojení ran v experimentu
 (Alica Hokynková)

2019, Disertační práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/l5us3/ | Chirurgie (čtyřleté) / Chirurgie | Práce na příbuzné téma

Chemical analysis of fatty acids and volatile substances of selected types of nuts and seeds
 (Morine Akuro Ndah)

2024, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//izuu58// | Agri-food Systems and Rural Development / | Práce na příbuzné téma

Pomer polynenasýtených mastných kyselín n-6 a n-3 vo vzťahu k riziku srdcovo-cievnych ochorení
 (Lívia Gregorová)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//21vp2l/zaverecna_prace.pdf_/ | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv různého poměru n-3 a n-6 nenasycených mastných kyselin na hojení ran v experimentu
 (Alica Hokynková)

2019, Disertační práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/l5us3/ | Chirurgie (čtyřleté) / Chirurgie | Práce na příbuzné téma

Pomer polynenasýtených mastných kyselín n-6 a n-3 vo vzťahu k riziku srdcovo-cievnych ochorení
 (Lívia Gregorová)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//21vp2l// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Reaktivita fluorofosfazenů P3N3F6 a P4N4F8
 (Dana Němečková)

2007, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/unvtg/ | Chemie / Anorganická chemie | Práce na příbuzné téma

Obsah PUFA n-6 a n-3 ve vybraných živočišných tkáních
 (Martina Koláčková)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//sg4xtp// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma