Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
čaj (tea)Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využitie technologických zariadení na úpravu vody v gastronomických prevádzkach
(Kristína Bednárová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14790/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Využitie technologických zariadení na úpravu vody v gastronomických prevádzkach
(Kristína Bednárová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14790/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Porovnánie metód senzorického hodnotenia pri párování dezertov a sladkých vín
(Samuel Lazor)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/hy9kt/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Využitie technologických zariadení na úpravu vody v gastronomických prevádzkach
(Kristína Bednárová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14790/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Využitie technologických zariadení na úpravu vody v gastronomických prevádzkach
(Kristína Bednárová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14790/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Využitie technologických zariadení na úpravu vody v gastronomických prevádzkach
(Kristína Bednárová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14790/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Návrh a výroba sportovního úchytu pro náramkové hodinky
(Pavol Ábel)2021, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//exr2k2/2021_BP_Abel_Pavol_201379.pdf/ | Strojírenství / | Práce na příbuzné téma
Využitie technologických zariadení na úpravu vody v gastronomických prevádzkach
(Kristína Bednárová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14790/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Využitie technologických zariadení na úpravu vody v gastronomických prevádzkach
(Kristína Bednárová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14790/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
The Possibilities of Tea and Japanese Dishes Pairing
(Thuy Linh Nguyen)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/iorhs/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma