Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

pšeničné těsto

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 11 prací)
Kvalitativní změny chlebů a vek s přídavkem oleje ze zrníček révy vinné
 (Josef BÁRTEK)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//o9ei1m// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Kvalitativní změny chlebů a vek s přídavkem oleje ze zrníček révy vinné
 (Josef BÁRTEK)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//o9ei1m// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorická analýza rostlinného dezertu
 (Kristina Suková)

2019, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/138601 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma

Senzorická analýza piva
 (Marek Jaroš)

2021, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/143269 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma

Senzorická analýza kávy
 (Miriam Vilášková)

2019, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/135644 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma

Senzorická analýza kokosového nápoje
 (Veronika Kočiková)

2018, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/132874 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma

Senzorická analýza ovocného nápoje
 (Jana Pastrňáková)

2017, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/117708 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma

Senzorická jakost sterilovaných masozeleninových výrobků určených pro dětskou výživu
 (Soňa Hroudová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//v56uwb// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Texturní charakteristiky bezlepkového laminovaného těsta
 (Silvie Minaříková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ntn8ms// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv způsobu zpracování larev potemníka brazilského na barevné a texturní vlastnosti produktu
 (Jana Čaloudová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//a3ugp7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 11 prací)