Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Keywords

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Analýza služeb v franchisingovém řetězci „Švejk restaurant
 (Lucie Kratochvílová)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14896/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Komparace tří českých restaurací oceněných michelinskou hvězdou (Field, Alcron a La Degustation).
 (Madiyar Anapiya)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/zimme/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza provozu degustační restaurace "La Degustation Boheme Bourgeoise"
 (Anna Votočková)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/10191/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Komparace tří českých restaurací oceněných michelinskou hvězdou (Field, Alcron a La Degustation).
 (Madiyar Anapiya)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/zimme/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Komparace tří českých restaurací oceněných michelinskou hvězdou (Field, Alcron a La Degustation).
 (Madiyar Anapiya)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/zimme/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Komparace tří českých restaurací oceněných michelinskou hvězdou (Field, Alcron a La Degustation).
 (Madiyar Anapiya)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/zimme/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma