Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Probiotikum

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Efekt některých polysacharidů a derivátů celulózy na vybrané druhy bakterií
 (Veronika Horáčková)

2010, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//65ay1a// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Efekt některých polysacharidů a derivátů celulózy na vybrané druhy bakterií
 (Veronika Horáčková)

2010, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//65ay1a// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Příprava a charakterizace emulzních systémů na bázi nanocelulosy a proteinu vhodných pro lyofilizaci
 (Eliška Hlaváčová)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3f8gja/DP_Hlavacova.pdf/ | Biomateriály a kosmetika / | Práce na příbuzné téma

Efekt některých polysacharidů a derivátů celulózy na vybrané druhy bakterií
 (Veronika Horáčková)

2010, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//65ay1a// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Efekt některých polysacharidů a derivátů celulózy na vybrané druhy bakterií
 (Veronika Horáčková)

2010, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//65ay1a// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Efekt některých polysacharidů a derivátů celulózy na vybrané druhy bakterií
 (Veronika Horáčková)

2010, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//65ay1a// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení vlákniny a pektinu v komerčních vzorcích vlákniny
 (Kamila Blahůšková)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//311dqv/DP_-_Stanoven_vlkniny_a_pektinu_v_komernch_vzorcch_vlknin.pdf/ | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Efekt některých polysacharidů a derivátů celulózy na vybrané druhy bakterií
 (Veronika Horáčková)

2010, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//65ay1a/HorkovV_Efekt_polysacharid_JV_2010.pdf/ | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Antimikrobiální efekt upravených textilních a celulózových materiálů
 (Alžběta Holubová)

2014, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//b11ki6/HolubovA_Antimikrobialn_efekt_JV_2014.pdf/ | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma