Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
mikroorganismy, využívané, v, potravinářstvíKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Metody detekce vybraných zoonotických mikroorganismů (Borrelia burgdorferi sensu lato, Ricketsia spp.) využívané v klinické praxi
(Michal Dvořák)2019, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/m9aa6/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Aplikace sterilizačních technik v potravinářském průmyslu a v obalové technice
(Michaela Bartončíková)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//svi5kw// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Využití mikroorganismů v bioremediacích obtížně degradovatelných organopolutantů
(Hana PIKOVÁ)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//6ilzh6// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma
Trendy využití kultur v potravinářském průmyslu
(Monika Švandová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//i8ft9r// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Inhibiční účinky toxických kovů na aktivitu mikroorganismů v technologiích odpadních vod
(Tereza Hammerschmiedt)2022, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//nbszkh// | Technologie odpadů / | Práce na příbuzné téma
Současné trendy izolace a identifikace laktobacilů v mléčných výrobcích
(Petra SNĚHOTOVÁ)2019, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//cdkl5h// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma
Trendy využití kultur v potravinářském průmyslu
(Monika Švandová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//i8ft9r// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Nové trendy v technologii sýrů
(Simona Žabčíková)2012, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//9ke3p8// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Zdravý životní styl jako marketingový trend
(Tomáš Tulak)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/n8bbm/ | Ekonomika a management / Marketingová komunikace | Práce na příbuzné téma
Trendy využití kultur v potravinářském průmyslu
(Monika Švandová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//i8ft9r// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma