Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

prirodni zdroj potravin

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Stanovení pH v dutině ústní po konzumaci různých potravin a nápojů
 (Klára Zubková)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//nns00l// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Role mobilních aplikací ve výživě a chování spotřebitelů při nákupu potravin
 (Hana Didíková)

2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//qkgr7u// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Výběr potravin a stravování osob s laktózovou intolerancí
 (Veronika Šorsáková)

2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//03q8l6// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Králičí maso - zdroj cenných výživových látek
 (Martin Janulík)

2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//hrvov0// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Rostlinné nápoje - vhodný zdroj aminokyselin a ostatních živin?
 (Matyáš Chalupný)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//yq4z15// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Využití potravin pro zvláštní lékařské účely při vybraných poruchách metabolismu aminokyselin
 (Jaroslava Křižanovská)

2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//6j01cm// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Šampiňóny ako možný zdroj prírodných toxínov
 (Katarína Bjalončíková)

2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//jvr5xs// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Šípek – zdroj přírodních látek
 (Eliška Motúzová)

2016, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//996pw3// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Rakytník řešetlákový – zdroj přírodních látek
 (Daniela Blašková)

2017, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//mwgnu4// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Barvení potravin v průběhu času
 (Kamila Prouzová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//623xzp// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma