Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
prirodni zdroj potravinKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Stanovení pH v dutině ústní po konzumaci různých potravin a nápojů
(Klára Zubková)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//nns00l// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Role mobilních aplikací ve výživě a chování spotřebitelů při nákupu potravin
(Hana Didíková)2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//qkgr7u// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Výběr potravin a stravování osob s laktózovou intolerancí
(Veronika Šorsáková)2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//03q8l6// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Králičí maso - zdroj cenných výživových látek
(Martin Janulík)2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hrvov0// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Rostlinné nápoje - vhodný zdroj aminokyselin a ostatních živin?
(Matyáš Chalupný)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//yq4z15// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Využití potravin pro zvláštní lékařské účely při vybraných poruchách metabolismu aminokyselin
(Jaroslava Křižanovská)2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//6j01cm// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Šampiňóny ako možný zdroj prírodných toxínov
(Katarína Bjalončíková)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//jvr5xs// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Šípek – zdroj přírodních látek
(Eliška Motúzová)2016, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//996pw3// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Rakytník řešetlákový – zdroj přírodních látek
(Daniela Blašková)2017, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//mwgnu4// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Barvení potravin v průběhu času
(Kamila Prouzová)2018, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//623xzp// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma