Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

pekařský pokus

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Senzorické hodnoceni teffu a výrobků z něj
 (Kateřina Nedomová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//92elzi// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení kávy z Coffea arabica v závislosti na způsobu přípravy: Testování pomocí senzorického a konzumentského panelu
 (Markéta Kratochvílová)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/i5p3v/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných demografických faktorů na senzorické hodnocení a přijatelnost konzumních druhů mlék
 (Denisa TOMÁŠKOVÁ)

2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//4ekzt7// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma

Analytické a senzorické hodnocení odrůdových ovocných šťáv
 (Jiří Prokop)

2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//7w50an// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnota piv vyrobených různou technologií
 (Irena KOLMANOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ef5xbx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnota bramborových hlíz a vlivy působící na její změny
 (Monika ČERNÁ)

2010, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dr9uxw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv podmínek chovu lososovitých ryb na jejich nutriční hodnotu a vnitřní prostředí
 (Michal Urban)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6d1snq// | Zootechnika / Rybářství a hydrobiologie | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnoty přesnídávek dětí na 1. stupni ZŠ v běžných a ve vyloučených lokalitách v Ústí nad Labem a v Trmicích
 (Lucie KARAFFOVÁ)

2017, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

http://theses.cz/id//p0xcjq// | Učitelství pro základní školy / Učitelství pro 1. stupeň základní školy | Práce na příbuzné téma

Vliv podmínek na nutriční hodnotu lososovitých ryb z intenzivních systémů chovu.
 (Jiří Vlasák)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//s5vden// | Zootechnika / Rybářství a hydrobiologie | Práce na příbuzné téma

Kvalita toustových chlebů ovlivněná vlákninou
 (Klára Premusová)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kgnl5h// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma