Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
prirodni zdroj potravinKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Stanovení pH v dutině ústní po konzumaci různých potravin a nápojů
(Klára Zubková)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//nns00l// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Rostlinné nápoje - vhodný zdroj aminokyselin a ostatních živin?
(Matyáš Chalupný)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//yq4z15// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Šampiňóny ako možný zdroj prírodných toxínov
(Katarína Bjalončíková)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//jvr5xs// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Šípek – zdroj přírodních látek
(Eliška Motúzová)2016, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//996pw3// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Rakytník řešetlákový – zdroj přírodních látek
(Daniela Blašková)2017, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//mwgnu4// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Barvení potravin v průběhu času
(Kamila Prouzová)2018, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//623xzp// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma