Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

seaweed

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv vybraných polysacharidů z řas na konzistenci tavených sýrů
 (Lucie Beníčková)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//w391z8// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení proteinů v mořských a sladkovodních řasách
 (Martina PASTYŘÍKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//lnenpz// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma

Polysacharidy mořských a sladkovodních řas
 (Ilona MUSÍLKOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ea8w6q// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Zdravotní aspekty řas, využitelných pro lidskou výživu
 (Ludmila MACHŮ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6k2938// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Obsah minerálních látek v mořských a sladkovodních řasách
 (Iveta KRMÁŠKOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//w24m88// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma