Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
seaweedKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv vybraných polysacharidů z řas na konzistenci tavených sýrů
(Lucie Beníčková)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//w391z8// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení proteinů v mořských a sladkovodních řasách
(Martina PASTYŘÍKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//lnenpz// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Polysacharidy mořských a sladkovodních řas
(Ilona MUSÍLKOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ea8w6q// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Zdravotní aspekty řas, využitelných pro lidskou výživu
(Ludmila MACHŮ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6k2938// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Obsah minerálních látek v mořských a sladkovodních řasách
(Iveta KRMÁŠKOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//w24m88// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma