Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Keywords

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Quality Perception in Sparkling Wine-Based Cocktails
 (Ege Ilgüz)

2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/mh01r/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma

Quality Perception in Sparkling Wine-Based Cocktails
 (Ege Ilgüz)

2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/mh01r/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma

Quality Perception in Sparkling Wine-Based Cocktails
 (Ege Ilgüz)

2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/mh01r/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma

Prosecco - historie a současnost italského šumivého vína
 (Miroslava Havlíčková)

2017, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9nllh5// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Quality Perception in Sparkling Wine-Based Cocktails
 (Ege Ilgüz)

2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/mh01r/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma