Theses on the same topic (having an identical keyword):

antioxidacni kapacity

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 29 theses)
Změny v celkové antioxidační kapacitě séra u depresivní poruchy
 (Pavla Havlíková)

2006, Disertační práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/prwzb/ | Všeobecné lékařství / Psychiatrie | Theses on a related topic

Antioxidační kapacita naklíčených semen zrnin
 (Iva MOJŽÍŠOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9r4546// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Antioxidační kapacita hroznového vína
 (Eva KÝVALOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//zaxfwu// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Antioxidační kapacita hroznového vína
 (Eva KÝVALOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vpqpcx// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Antioxidační vlastnosti mlékárenských výrobků
 (Tomáš Slavík)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5zwl95// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Antioxidační kapacita v plodech rakytníku, dužnatých růží a muchovníku.
 (Alena BRABCOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7yx2ib// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Vliv půdního dusíku na antioxidační kapacitu rajčat
 (Hana NENUTILOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//j85ymr// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Vliv přírodních anthokyanů na biotransformační a antioxidační enzymy
 (Jiří PROKOP)

2021, Disertační práce, Lékařská fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//8ln039// | Lékařská chemie a klinická biochemie / | Theses on a related topic

Antioxidační vlastnosti jablek ošetřených osmo-dehydratací\nl{} s přídavkem skořicového aldehydu
 (Barbora Kuchlerová)

2021, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//w3x0mu// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 29 theses)