Theses on the same topic (having an identical keyword):
antioxidacni kapacityKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Změny v celkové antioxidační kapacitě séra u depresivní poruchy
(Pavla Havlíková)2006, Disertační práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/prwzb/ | Všeobecné lékařství / Psychiatrie | Theses on a related topic
Antioxidační kapacita naklíčených semen zrnin
(Iva MOJŽÍŠOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9r4546// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Antioxidační kapacita hroznového vína
(Eva KÝVALOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//zaxfwu// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Antioxidační kapacita hroznového vína
(Eva KÝVALOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vpqpcx// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Antioxidační vlastnosti mlékárenských výrobků
(Tomáš Slavík)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5zwl95// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Antioxidační kapacita v plodech rakytníku, dužnatých růží a muchovníku.
(Alena BRABCOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7yx2ib// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Vliv půdního dusíku na antioxidační kapacitu rajčat
(Hana NENUTILOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//j85ymr// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Vliv přírodních anthokyanů na biotransformační a antioxidační enzymy
(Jiří PROKOP)2021, Disertační práce, Lékařská fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//8ln039// | Lékařská chemie a klinická biochemie / | Theses on a related topic
Antioxidační vlastnosti jablek ošetřených osmo-dehydratací\nl{} s přídavkem skořicového aldehydu
(Barbora Kuchlerová)2021, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//w3x0mu// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic