Theses on the same topic (having an identical keyword):

apium graveolens

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Vliv kuchyňských úprav na obsah fenolických látek v miříku celeru (Apium graveolens)
 (Johana ŠIROKÁ)

2019, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//hhnxd3// | Učitelství pro základní školy / Společný základ | Theses on a related topic

Alergeny čeledi miříkovitých (Apiaceae)
 (Martina VACULOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//46vcqg// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Využití méně známých zeleninových druhů v gastronomii
 (Veronika Malá)

2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//lxyl3c// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Theses on a related topic