Theses on the same topic (having an identical keyword):
pokrmKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Změna orálního pH po konzumaci vybraných potravin a pokrmů
(Karolína Monsportová)2020, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/dydlw/ | Dentální hygiena / | Theses on a related topic
Zefektivnění využívání surovin k přípravě pokrmů v hotelovém provozu
(Patrik Hajn)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/b7mb5/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Theses on a related topic
Rybí pokrmy jako součást české národní identity
(Eliška Steinerová)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/jtt1z/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Trendy v přípravě pokrmů
(Barbora Kramná)2021, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/rbepl/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Theses on a related topic
Označování alergenů u pokrmů v České republice
(Nela Luzertová)2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/n8yc8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic
Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii
(Jitka Kutzendörferová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/f64xh/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Označování alergenů na potravinách a pokrmech z pohledu spotřebitele
(Libor Pazdera)2016, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/amoxc/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Theses on a related topic
Řešení problematiky obsahu výuky technologie přípravy pokrmů pro obor kuchař - číšník
(Jana Pytelová)2014, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/vbvin/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy - specializace služby Speciální pedagogika pro učitele středních škol | Theses on a related topic
Tradiční pokrmy a nápoje jako nedílná součást kulturního dědictví a cestovního ruchu Polska
(Lucie Brtníčková)2017, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/c3pcm/ | Filologie / Polský jazyk a literatura | Theses on a related topic
Výuka přípravy pokrmů a její technologie na Praktické škole
(Kateřina Jirsová)2014, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/awqem/ | Speciální pedagogika / Speciální pedagogika pro učitele | Theses on a related topic